Категории

Фалшиви Бутафорни камери

Показване:
Показване:
Подреждане по:
Фалшива куполна камера за видеонаблюде..
Тази фалшива камера за наблюдение е направена да изглежда като истинска, което възпира престъпността. Тя разполага със сензор за движение. Светлинната индикация се появява, когато се активира датчика за движение. Камерата работи с 2 АА батерии, които  са включени в комплекта. Инсталирането е лесно и не се изисква окабеляване...
10.00лв.
Фалшива безжична камера за видеонаблюд..
Комбинирани с действаща охранителна система, бутафорните камери са много ефективни и оправдават инвестираните в тях средства. Водоустойчива, подходяща за външен и вътрешен монтаж. Характеристики: -Сензор за движение -Моторизирано завъртане при засечено движение -Активен светодиод -Реалистичен облик -Захранване: 3xAA батерии. Гаранция: 3 месеца Тегло: 500 g ..
24.00лв. 22.00лв.
Фалшива камера за видеонаблюдение DS-1..
DS-11A е фалшива камера за видеонаблюдение с мигащ светодиод. Бутафорната камера е водоустойчива, подходяща за външен и вътрешен монтаж. Захранва се от 2xAA батерии. Фалшивите камери, комбинирани с една охранителна система и система за видеонаблюдение са много ефективни и напълно оправдават изразходваните средства!!!..
22.00лв.
Фалшива камера за наблюдение C-1463..
Това е закрита камера имитация C1463 с мигаща LED и детекция на движение, ще ви помогне да възпре грабеж и кражба и хулиганство, без високата цена на реална камера за сигурност. Остава все още, докато някой не минава, а след това на "камерата" движи напред и назад и червена мига. Този фотоапарат се появява като високо-технологична система за наблюдение, която ще заблуди и най-изтънчените престъпни..
12.00лв.