Категории

Джаджи

Показване:
Показване:
Подреждане по:
Безжична клавиатура за смарт телевизор..
Чудесна и полезна 2.4GHz Mini Wireless QWERTY безжична клавиатура, Дистанционно, С тъч пад комбо с 360 градуса флип, USB interface Адаптер за учители и проекти, sales manager, презентации и др.,Оперира компютри и лаптопи от разстояние. Възможност за писане.Перфектна за лаптопи, компютри, Pad, Andriod TV Box, Google TV Box, Смарт телевизори,Xbox360, PS3,и т.н. Вградена литиево-йонна батерия . Па..
35.00лв.
Тв бокс х92 2gb Х92 Amlogic s912 8 ядр..
ПРЕВЪРНЕТЕ ОБИКНОВЕННИЯ СИ ТЕЛЕВИЗОР В НЕВЕРОЯТНО СМАРТ УСТРОЙСТВО!!! Можете лесно и бързо да сърфирате в интернет, да инсталирате приложения, игри да гледате филми. Позволява свободен достъп до онлайн пространството! Има инсталирана програма КОДИ. Превърнете дома си в кино слаон, гледайте филми на 3д, свободно използжайте скайп фейсбук и всички други желани приложения от вашият НОВ СМАРТ ТЕЛЕВИЗО..
179.00лв.
GPS Tracker GT06 (проследяващо устройс..
ЗАЩИТА за ващия автомобил!!! ДжиПиЕс тракера е устройство за проследяване местоположението на кола или мотоциклет. Перфектен за защита от кражба! Тракера разполага с функция "блокиране на двигателя или бензиновата помпа" на превозното средство към което е монтирано от разстояние чрез изпращане на СМС с цел предотвратяване на последващо движение на МПС-то претърпяло вреда от трето лице или "краж..
75.00лв.
Мото часовник Hour Meter Брояч на часо..
Брояч на мото часове за двигатели с вътрешно горене. Става за всички 4-тактови и 2-тактови бензинови двигатели ATV-та, кросови мотори, лодки , скутери , култиватори , косачки и т.н. Моточасовникът служи за следене продължителността на работата на вашия двигател, за следене при смяна на масла, филтри настройки на клапани и др. Не е необходимо да се свързва към ел. инсталацията просто се правят няко..
29.00лв.
Mini A8 мини А8 GPS тракер / проследяв..
Лесен и удобен начин да контролирате местоположението на хора, предмети и превозни средсътва!  Тракера Мini A8 е предназначен за употреба във всяко превозно средство за проследяване на местоположението им, като каравани, лодки, камиони, микробуси и строителна техника , възможностите за проследяване са неограничени. Mini A8 тракер е предназначен за мониторинг, специално за проследяване на ..
49.00лв.
Микро Слушалка Бръмбар За Преписване Н..
НЕЗАГЛУШИМА Шпионска, мини телефонната слушалка се слага в ухото и става невидима за околните, с нея можете да получавате обаждания незабележимо, има трансмитер който се закрепва към гърдите ви и когато говорите, дори и да шепнете от другата страна на телефона ще ви чуват ясно. Подходяща е за преписване на важни изпити! Съвместима е с всички телефони които имат 3. 5 мм аудио жак или се използва..
35.00лв.
Bluetooth GPS ключодържател iTag Track..
Ние предлагаме Bluetooth ключодържатели, с които вашите вещи няма да бъдат забравяни повече. Моделът “Waterdrop” е евтин и надежден продукт, който ще използвате дълго време. Умния ключодържател използва Bluetooth 4.0 технология и с помощта на iTag приложението, което е безплатно за Android и iOS намира изгубени вещи на разстояние до 25 метра. Запазва автоматично местоположението на ключодържате..
20.00лв. 10.00лв.
Безжично устройство за авто диагностик..
Проверете вашия автомобил дали поддържа OBDII: http://www.outilsobdfacile.com/vehicle-list-compatible-obd2.php  Безжична (BLUETOOTH) връзка ~ 10 метра. Извличане на кодовете за грешки (над 3000 вида дефиниции за грешки в базата). Четене и изтриване на грешките от вашия борд компютър. Показване текущата стойност на голямата част от сензорите. Може да се използва с компютър, таблет, телефон ..
30.00лв.
LED лампа 20w със сензор..
Прожекторите имат ниска консумация и голяма мощност - 10 пъти повече от обикновена крушка.  LED светодиода има дълъг живот и ниска консумация на ел. енергия.  Един такъв ЛЕД диоден прожектор / фенер се изплаща средно за 2-4 месеца от спестена ел. енергия в зависимост от ползваемостта.  Спецификация:  - Цвят: БЯЛА "СТУДЕНА" СВЕТЛИНА  - Ъгъл на излъчване: 120°С ..
35.00лв. 25.00лв.
LED Светеща  Лента 5 метра в различни ..
Светеща LED Лента 5 метра в различни цветове + дистанционно управление..
25.00лв.