Комплект 2бр. eGO-Т-СЕ6++ 1300mAh ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА

ЕЛЕКТРОННИ ЦИГАРИ 2БР. КОМПЛЕКТ ЕГО-Т

Комплект 2бр. eGO-Т-СЕ6++ 1300mAh ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА


Състояние: Ново
Гаранция: 1 Месец

Допълнителни снимки на Комплект 2бр. eGO-Т-СЕ6++ 1300mAh ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА:

Комплект 2бр. eGO-Т-СЕ6++ 1300mAh ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА

EGO-CE6 е най-иновативната създавана досега електронна цигара от модела EGO, която използва нова революционна система за директно пълнене, система тБЕЗ ТЕЧ . СЕ6 клиромайзера не съдържа вата и е прозрачен, което прави възможно следенето на количеството останала никотиновата течност в резервоарчето, както и предотвратява теч на никотин на 100%.
Зареждането става по-лесно от преди. Изважда се мундшука на  след което резервоарчето се напълва с течност в наклонено положение. Батерията на модела EGO-СЕ6 е идентична с тази на модела EGO.    Едно от съществените предимства на електронната цигара е това, че тя може да помогне на пушачите, които искат да се откажат от тютюнопушенето. Сам по себе си този продукт не води до отказване на тютюнопушенето, но с него тези, които са пушачи от дълго време и не могат да спрат навика изведнъж, получават възможността да смекчат ефектите на въздържанието, независимо какви методи са опитали до момента.
 Комплекта включва:

2 бр. клиромайзер СЕ6 - 2,4 ml 2 бр. батерии  1300 mAh 1 бр. зарядно за USB; 1 бр. зарядно 220V. 1 бр. упътване на английски  1 бр. луксозна черна кутия + ПОДАРЪК  никотинова течност

Напишете ново мнение

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: