3D VR BOX 2.0 Виртуални очила за смартфон от 3.5" до 6" инча Samsung Note 2/3/4 S4 S5 Iphone 4/5/6

3D очила Виртуална реалност VR за смарт телефон + ПОДАРЪК КОНТРОЛЕР

3D VR BOX 2.0 Виртуални очила за смартфон от 3.5" до 6" инча Samsung Note 2/3/4 S4 S5 Iphone 4/5/6


Състояние: Ново
Гаранция: ДА
49.00лв.
Бр.  

Допълнителни снимки на 3D VR BOX 2.0 Виртуални очила за смартфон от 3.5" до 6" инча Samsung Note 2/3/4 S4 S5 Iphone 4/5/6:

3D VR BOX 2.0 Виртуални очила за смартфон от 3.5" до 6" инча Samsung Note 2/3/4 S4 S5 Iphone 4/5/6 3D VR BOX 2.0 Виртуални очила за смартфон от 3.5" до 6" инча Samsung Note 2/3/4 S4 S5 Iphone 4/5/6 3D VR BOX 2.0 Виртуални очила за смартфон от 3.5" до 6" инча Samsung Note 2/3/4 S4 S5 Iphone 4/5/6 3D VR BOX 2.0 Виртуални очила за смартфон от 3.5" до 6" инча Samsung Note 2/3/4 S4 S5 Iphone 4/5/6 3D VR BOX 2.0 Виртуални очила за смартфон от 3.5" до 6" инча Samsung Note 2/3/4 S4 S5 Iphone 4/5/6
С удоволствие Ви представяме най-новото чудо на технологиятa и най-доброто в момента на технологичния пазар:

Очила 3D за телефони за виртуална реалност VR BOX- преобразувай своя телефон в IMAX театър 

 ДЖОЙСТИК КОНТРОЛЕР + 30лв.

С тези очила може да гледате филми, музика и 3D клипове директно от вашият смартфон, да играете игри, да обикаляте по света в различни държави, и какво ли още не....
Широки и ясни лещи
С възможност за регулиране на дължината на ластичните каиши. Регулиране на лещите 
Можете да ги ползвате за гледане на 3D филми и 3D игри на телефона Ви както и за реално изживяване на всяко място на света с GOOGLE MAPS VIRTUAL TOUR( свалете го от GOOGLE PLAY)
Смартфонът се поставя в специален поднос, който се издърпва отстрани на очилата и след това се вкарва обратно.Маншетът-уплътнител е изработен от меко-пореста пяна. Тя обхваща лицето по такъв начин, че потребителя може да носи VR очилата заедно със собствените си очила.Възможност за регулирането на диоптрите в очилата липсва, което не е изненадващо. Също така трябва да се отбележи и наличието на вентилационни отвори в корпуса, което намалява запотяването на лещите и "прегряване" вътре в очилата.На главата VR One се прикрепва чрез два ремъка, преминаващи отгоре и отстрани на главата, така че приличното тегло на конструкцията да е по-балансирано и очилата да не успяват да оказват натиск върху носа. Очилата създават и възпроизвеждат страхотно театър озвучаване след като сложите телефона си в тях- все едно сте на кино или IMAX TЕАТЪР ! Така се наслаждавате на любимите неща още по-приятно.

Очила 3D за телефони за виртуална реалност.
ВИРТУАЛНИ ОЧИЛА за смартфони ОТ 3,5" ДО 6" ИНЧА: SAMSUNG GALAXY NOTE 2/3/4 S4 S5 IPHONE 4/5/6 и всички мобилни телефони от 3,5 до 6 инча с андроид или IOS ( IPHONE)Модел 2
С тези очила може да гледате филми, музика и 3d клипове директно от вашият смартфон, да играете игри.
Широки и ясни лещи с възможност за регулиране на дължината .
Можете да ги ползвате за гледане на 3D филми и 3D игри на телефона Ви както и за реално изживяване на всяко място на света с GOOGLE MAPS VIRTUAL TOUR( свалете го от GOOGLE PLAY).
Смартфонът се поставя в специален поднос, който се издърпва отстрани на очилата и след това се вкарва обратно.
Маншетът-уплътнител е изработен от меко-пореста пяна. Тя обхваща лицето по такъв начин, че потребителя може да носи VR очилата заедно със собствените си очила.
Също така трябва да се отбележи и наличието на вентилационни отвори в корпуса, което намалява запотяването на лещите и "прегряване" вътре в очилата.
На главата VR One се прикрепва чрез два ремъка, преминаващи отгоре и отстрани на главата, така че приличното тегло на конструкцията да е по-балансирано и очилата да не успяват да оказват натиск върху носа.
3D OCHILA
VR BOX , VIRTUAL REALITY
3Д ОЧИЛА . ВР БОКС

Напишете ново мнение

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: