Доставка


Срок за изпълнение:

Он-лайн поръчките се изпълняват от 1 до 3 работни дни след датата на устно потвърждение на поръчката. Ако поръчаната стока, не е налична е възможно да не получите телефонно обаждане, а само е-майл с друго предложение или отказ от поръчката.

Цена за доставка: Доставката в рамките на град Пазарджик е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 50.00лв , а за друго населено място се заплаща такса за куриерски услуги. Може да изчислите цената на доставката от модула в ляво.
 

    ЗАЩО ДА ПОРЪЧАМ ОН-ЛАЙН?

 

Защо да поръчам он-лайн от ЕКСПРЕС КОМПЮТРИ

Предимствата на он-лайн пазаруването:

  1. ЕКСПРЕС КОМПЮТРИ Ви гарантира най-ниска цена на предлаганите продукти.
  2. Он-лайн пазаруването е абсолютно сигурно. Вие не плащате нищо предварително, а единствено при получаването на стоката, което Ви гарантира сигурна доставка, без риск.
  3. За всички стоки получавате стокова разписка и гаранционна карта.
  4. Рекламации се приемат до 7 дни от датата на получаване на стоката.
  5. Сервизът извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на цялата гама компютърна техника.
  6. Фирмата извършва безплатно тестване на поръчаните продукти, преди да ги изпрати до вас. Това Ви гарантира, че ще получите работещ продукт.

Срок на доставка на он-лайн поръчките до 48 часа от датата на поръчка.

    ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Всеки продукт може да поръчате по следните начини:

- директно от офиса в град Пазарджик,
- по тел. : 034 900 812 и 0897 70 72 72
- он-лайн директно от сайта.
-
он-лайн по Скайп.

Начините на плащане: В брой, по банков път или с наложен платеж за он-лайн поръчките.
Срок за изпълнение: Он-лайн поръчките се изпълняват от 1 до 3 работни дни след датата на устно потвърждение на поръчката. Ако поръчаната стока, не е налична е възможно да не получите телефонно обаждане, а само е-майл с друго предложение или отказ от поръчката.
Цена за доставка: Доставката в рамките на град Пазарджик е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 50.00лв , а за друго населено място се заплаща такса за куриерски услуги. Доставката до Вашият адрес за пратки до 2кг. е на стойност 6.00ЛВ.(ако плащате при получаване се добавят  +1,5% от наложеният платеж)

    ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ


Всички стоки идват при Вас с гаранционна карта и срокът им е същия като този, който е описан в нашия сайт. Гаранционните условия са подробно описани в документа, който придружава Вашата стока. Предлагаме ЕКСПРЕСНО гаранционно и извънгаранционно обслужване. Повече информация може да получите на тел.: 034 900 812 или 0889 65 79 73


 

Условия за връщане на стоки закупени от интернет сайта на ЕКСПРЕС КОМПЮТРИ.

Ако закупената стока, не отговаря на Вашите очаквания, Ние Ви даваме възможност да я върнете лесно и бързо до 7 дена от датата на он-лайн покупка. ( според закона за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ)

Ако върнете закупената стока в срок от 7 работни дни от датата на он-лайн покупка ( получаване) и тя е неизползвана, ЕКСПРЕС КОМПЮТРИ ще възстанови пълната стойност на стоката без направените разходи за услуги, транспортни разходи и такса за наложения платеж. Стойността на върнатата стока, може да се ползва като кредит за бъдещи покупки или по желание на клиента да се възстанови на посочена от него сметка в 30 дневен срок от датата на връщане на стоката.


Изключения    

Не се възстановяват суми за извършени услуги:

  • транспортни разходи, такси за плащане и наложен падеж

  • ремонт и инсталации

  • разопакован софтуер

  • разопаковани CD и DVD дискове

 


Информация на компютър или твърд диск

ЕКСПРЕС КОМПЮТРИ не отоговаря за каквато и да е информация записана на твърд диск на преносим или настолен компютър. Всяка информация ще бъде изтрита при връщане на стоката.


 

 


Намерете ни
в Facebook

Онлайн чат
в Skype

Израти нов
Имейл